středa 22. července 2015

Epizoda II: Bitva o pavoučí končetiny

Příjemný žhavý den na planetě Arrakis! Jistě se vám honí hlavou dvě věci: a) Kdo ovládá koření, ovládá vesmír! b) Čím to, že od posledního článku uplynul již měsíc a půl? Důvody existují opět dva! Tím prvním – více elegantním – je, že ve fikčním univerzu žabomyších válek byla začátkem června podepsána dohoda o neútočení a její platnost vypršela dnešním dnem. Druhým důvodem byla škaredá vytíženost autora blogu spojená se smíšenými pocity.

Smíšené pocity podobně jako Karla Gotta netřeba dlouze představovat. Smíšené pocity můžete mít kupříkladu ve chvíli, kdy vám po stěně ložnice leze obrovský pavouk, kterého sice vaše kočka velmi urychleně zakousne, ale následně, když se s ní mazlíte, vám olízne tvář a zanechá vám na ní různě namixované části pavoukova těla. To je pak člověk nucen strávit několik minut na balkóně, s prázdným výrazem ve tváři hledět do dáli a následně si jít na Youtube pustit kompilaci videí, na kterých si kočky hrají s tiskárnami, aby se zbavil PTSD a připomněl si, že jsou to ve skutečnosti roztomilá a silly stvoření, nikoli pavoučí variace na meat wagon z počítačové hry Warcraft III.

Žabomyší války však od dnešního dne vesele pokračují dál a očekávají nás další epické bitvy. Podobně epické jako ty, které ve svých písních Richard Krajčo s českým jazykem! Stay tuned!


Žádné komentáře:

Okomentovat